Alhoewel Mail in a Box het officieel niet support, het is mogelijk om WordPress sites op dezelfde server te draaien.

Er zijn nu drie webservers, waarvan twee webservers allebij nog 1 website huisvesten en 1 webserver de resterende paar websites, welke eigenlijk al keurig uitgezocht zijn en klaar gemaakt bij de vorige (gestrande) update, 2 jaar terug.

Iedereen die geen betalende klant is, is nu wegverhuisd; de resterende sites worden stuk voor stuk overgezet

Update 1, 2019-03-18

Alle sites zijn, met minder dan een half uur downtijd overgezet.

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.