In de beginperiode van Wireless-Everywhere was de “Honed” site in elkaar gezet voor toen nog het makelaarsduo Con & Andrea Robbesom. Nu is Andrea alleen verder gegaan met Honed Imexma en na het opschonen van de oude site, bleek er toch wel een heleboel gedateerd te zijn. Om het risico voor te zijn en om een frisse start te kunnen maken, is deze site in elkaar gezet.

Op zich een bijzonder project, want het is de eerste keer dat ik een site volledig heb gebaseerd op commerciele plugins.

Deze site bevat naast een complete interface voor het beheren van alle onroerendgoed, ook nog een compleet klant registratie systeem.

Het project is uitgebreid met diverse handigheidjes om de site ook nog heel erg snel te laten reageren. Daarnaast zitten er heel veel truc’s in voor website SEO.

In de google speedindex komt deze site vergelijkbaar met honedimexma.eu

Link: honedimexma.nl

Update 1/2/2020

De site waar naar verwezen wordt, is niet meer in deze vorm beschikbaar. Deze tekst staat er dus alleen nog voor historische waarde.

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.