Het mailplatform, wat gebruikt wordt is Mail in a Box, een installer script voor het installeren van een volledige mailserver. April 2019 verloopt echter de support op Ubuntu 14.04. Sinds kort is er een upgrade beschikbaar.

Morgen is de dag dat deze upgrade gaat worden uitgevoerd. De verwachte downtijd is circa 2 uur.

Update 9 april

Update is nagenoeg zonder problemen verlopen. Er is een issue met certificaten geweest

Update 13 april

1 gebruiker heeft problemen gehad met het opnieuw synchroniseren van de mail; dit bleek achteraf de virusscanner te zijn.

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.