De afweging is: Google Mail of zelf de boel in de hand blijven houden.

VPS gehuurd bij TransIP en gaan experimenteren met Mail in a Box, een installatie script voor een mailserver, voorzien van Postfix, Spam filtering, Dovecot Imap.

Er is gekozen voor zelf in de hand houden in verband met privacy en kosten. De “Doofpot” website bevat een heleboel losse emailadressen, die bij de meeste mensen al zo’n 15 jaar bestaan. Voor Google Suite ben ik verplicht om daar allemaal losse accounts voor af te nemen.

Voor meer informatie : Business-Mail

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.