In een korte tijd al de 3e keer. Ziggo is druk bezig om klanten terug te winnen. Nu op een glasvezel-kabel netwerk met 1,25Gbit download. En een jaar lang tegen 50% korting.

Dat men daarna weer de volle mep rekent (a bijna 80 euro) moge duidelijk zijn.

Ook het argument dat mensen bij glasvezel klagen over het niet halen van de volledige snelheid in de avonduren wordt aangehaald. Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen de maximale snelheid niet halen, maar dat zal eerder aan de wifi liggen, dan aan de glasvezel verbinding.

Al met al vet irritant, dit soort telefoontjes. Dus toch maar even blijven bij Freedom Internet, met wel een vast ip adres en de mogelijkheid om reverse DNS in te stellen.

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.