Heel het voorland laten ophogen, nieuwe paddock aan de voorzijde. Maar helaas, drainage mocht niet lukken. Geen tijd. Te druk.

Na driekwart jaar alsnog tot je enkels in het water en modder te hebben gestaan, nu wederom met een graafmachine van de buurman, de geul gegraven.

De minigraver had ondertussen een “functie elders”, dus met dit vette apparaat mooie sleuven gegraven.

Wel spannend om met zo’n mooie nieuwe kraan aan de gang te gaan.

In eerste instantie baalde ik ervan dat het allemaal zo breed moest zijn (geen smallere bak) en de machine zo groot was, maar achteraf met aanleggen was dit ideaal. Gewoon alle ruimte om in de goten te lopen. En de grotere kraan werkt eigenlijk nog fijner dan het kleine kraantje. En met deze droogte bleven de geulen mooi openliggen.

Met de laser hoogtes kunnen bepalen, dus het loopt allemaal ook af of horizontaal.

3 dagen later, alles er in. Met dank aan iedereen die geholpen

Nu hopen dat de paddock een beetje snel droog wordt na regen. En binnenkort maar eens de echt grote rupskraan uitproberen.

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.