Je hebt van die dagen dat er niks tegen loopt

... by A. Schippers in 2019-11-11

Op de terugweg vanuit Hongarije werd er gewaarschuwd voor:

  • Werkzaamheden op de ring
  • Drukte bij het inchecken

En dan ook nog rekening houdend met:

  • Auto terug brengen bij verhuurbedrijf
  • Wachten op het taxi busje.

Een gewaarschuwd mens telt dus voor twee. Dus zonder stress, een half uurtje eerder vertrokken vanuit ons huis in Vasarosbec, blijkt het allemaal toch weer een beetje anders te lopen.

De navigatie gaf al niet constant het advies voor een omleiding te volgen. Dat waren de eerste voortekenen. Ik werd gewoon de M0 opgestuurd alwaar een enorme rij stilstaand verkeer stond.

Op het moment dat ik nagenoeg stil sta om in te voegen, begint de hele rij te rijden en kan ik naar de linkerbaan. De vertraging was hier hooguit enkele minuten (voor personenauto's).

Dus zonder noemingswaardige vertraging doorgescheurd naar het autoverhuurbedrijf. Het terugbrengen van de auto, welke echt helemaal onder de modder zat, ging ook soepel. Krabbeltje dat alles OK was en toen mocht ik wachten op het taxibusjes.

De inkt van m'n krabbel was nog niet droog en ik mocht plaats nemen in de taxibus, die net kwam aanrijden.

Afgezet op terminal 2A moest ik alleen nog naar boven lopen en kon ik door de douane. Ik had voor Fast Security Check gekozen, maar het was aan deze kant zo rustig, dat ik die 4 euro ook wel had kunnen besparen.

Dit was zonder meer de snelste security check ooit en nu zit ik dit artikeltje te schrijven, na een lekkere lunch, te wachten op de vlucht die straks misschien wel komen gaat.

Alleen het uploaden van de website lukt niet vanaf het gratis wifi gebeuren (evenals het opzetten van een VPN).