Bij toeval was ik aan het googlen, en kom een een tekst die ik voor een site had gemaakt of had geredigeerd.

Als vermoedelijk autheur van deze tekst, ben ik aan de ene kant er wel trots op dat mensen dit kopieren, aan de andere kant. Als je dan tekst jat, doe het dan wel goed en zet in ieder geval correcte informatie neer. Dus verander dan “Honed Imexma” in je eigen naam

Ik heb er geen zin in om om de site eigenaar hierop aan te spreken, anders dan via deze weg. Dat ik dit ronduit lomp vind, moge duidelijk zijn.

Hierbij ook het tweede screenshots, een waar men niet eens de moeite heeft gedaan om de tekst aan te passen; de ander waar men zichzelf nog herinnerd aan deze taak.

Formeel is dit autheursrechtenschending.

Foto 1

(De text is geschreven voor Honed Imexma, de oude site)

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.