Deze site is gemaakt met Middleman; een template engine die eigenlijk was uitgezocht voor de nieuwe Honed Imexma Site (niet de sites die er nu staan), maar wegens tijdsgebrek jarenlang uitgesteld.

De layout voor doofpot.nl had ik al ergens in 2016 gekocht, maar eigenlijk vrij recent, vroeg ik me opnieuw af hoeveel werk het zou zijn om er iets van te maken.

Het idee is om een volledig statische site te maken, dus zonder iets van wordpress er achter.

Ook omdat ik aktief Facebook/Messenger aan het afbouwen ben, wil ik toch nog “iets” hebben, waar ik soms artikelen kan schrijven.

In het verleden jarenlang een blog gehad; ook een blog bijgehouden voor Thijmen, maar de laatste jaren andere prioriteiten gehad.

De bedoeling is om iedere maand weer 1 artikeltje te schrijven en reeds geschreven – oude artikelen – opnieuw te plaatsen.

Ik heb een aantal artikelen “terug geplaatst”, die ik al voor een andere toepassing had geschreven.

Veel leesplezier en stel gerust vragen (per mail).

Door Sander Schippers

Na twee keer mede-eigenaar geweest te zijn van een internet onderneming te weten: * VuurWerk Internet - 1996 - 1999 * Cambrium/Tweak - 2002-2012 Ben ik nu alweer enige tijd als ZZP'er bezig. (2012-heden) Alhoewel m'n hart ligt bij softwareontwikkeling/netwerken ben ik dus wel all-round. Liever geen windows. Maar voor VPN's, BGP/OSPF en talen als Ruby on Rails, Javascript, PHP draai ik m'n hand niet om.